Thursday, February 9, 2012

Jenis Lelaki Patut Diputuskan Hubungan

Assalamualaikum dan selamat pagi semua...Hikhik..(^_^)..Haaa pagi yang molek ni Jiha nak story mory pulak pasal 'perhubungan'....

Huh,hubungan yang macam mane tue?

Haaa...kat cini Jiha nak kongsi artikel tentang Jenis Lelaki Yang Patut Diputuskan Hubungan.

Check It Out..;)


1) Lelaki yang sering mengucapkan kata syg tp tidak mahu atau tidak brsedia utk mnjalinkan hubungan y lbh serius wlaupun anda sdh mngenalinya bertahun2...Ini bermakna anda bkn org y diinginkannya dan mngkin anda juga tiada dlm kmus hidupnya...

2) Lelaki yang sentiasa menghubungi anda tnpa mngira wktu.Selalunya lelaki ini mngeluarkan kata-kata manis apabila dia sgt memerlukan anda.....Tetapi ble anda memerlukannya,die lgsung x muncul atau beri byk alasan utk mngelak....

3) Lelaki yang slalu mngajak anda kluar hnya sbgai teman tp mesra.Ke mane saje hnya anda brdua.Ibarat merpati 2 sejoli pd pndgn org len.....Malangnya dlm hatinye itu tidak trdetik lgsg utk mngisi anda dlm ruang hatinya y kosong itu....



4) Lelaki yang sudah mempunyai kekasih hati tetapi ttp mahukan anda....Selalunya lelaki jnis ini mpunyai rmai tmn wanita dan hanya mahu memenuhi tuntutan nafsu semata2....

5) Lelaki yang hanya memandang dirinya saje btul.Ape jgk pndgn y anda berikan sumenye slh....Selalunya ktika mnjalinkan hubungn dgn lelaki seperti ini,anda sering dimarah atau ditengking kononnya anda saje y bslh dlm 1 hal..kdg kala hal y kecik jugak diperbesarkan.......

Sumber didapati dari Akhbar......


Hahaha....selesai sudah tugasan saya untuk beritahu korang semua tentang lelaki yang patut diputuskan hubungan nie.Tapi selagi boleh kompromi,bawak lah berbincang kan..Insyaallah semua hal boleh settle...:)


A lots of Love from : Affyn Najihah

10 comments:

KertasWarnaMerah said...

agak2 aku jenis yg mana.? heheh

Siti Nornaziha said...

hurm..mane ek?...ala mesti ade nye di antara 5 tue...potong jari ar lau tak da...huhu

ArulchelseA said...

tp2 berguna..bgus..tke cre.

Siti Nornaziha said...

hehe...tq ArulChelsea...kadang2 kita sndiri pn tak sedar yang kita trgolong dlm jenis yang Jiha mentioned kt ats tu...

Qaseh Qistina said...

nice entry...mmg patut tinggal la kalau laki macam tu kn..x sedia beri komitmen tp nk bercinta..apa daaa..huhu

Siti Nornaziha said...

tu la pasal..tapi mungkin jugak dia tak sedar ngn pe y die buat...jadi kena la saling mengingatkan...hehe..:)

senses of soul said...

lelaki yg telah beristeri 4 huhuu

Siti Nornaziha said...

woah!!!...(0_0)...payah tu lau tak kene cara..:)

senses of soul said...

payah payahh...hhuu

Siti Nornaziha said...

kekekeke...chill~~~~ (^_^)