Monday, April 16, 2012

First Time Menyanyi Secara 'live' Beb !

Salam petang untuk semua member2 yang dok khusyuk study tu..xpn y dok lepak kt umah,xde nk wtpe,ha meh laa layan lagu yang Jiha post untuk kali ni...Tapi special nye lagu ni coz ni laa lagu pertama Jiha nyanyi untuk pertama  kalinya di hadapan orang ramai !!.....Fuh!!...Pe cite ni kan?..dalam diam rupenye ade bkt trpendam..Kekekekeke...;)




Haaa...ni laa lagu yang Jiha maksudkan...Jeng2x!! (^_^)

click sini utk full video ye---> (misha omar-nafas cahaya) 

p/s: sory video ni pendek je..sebab ni laa video y pling berkualiti tp pendek pulak duration die..ha lau nak tgk full video,click lah link kt ats tu yee..:)

Haa ni laa lagunya...Percaya atau tidak itulah kenyataannya....Tak caye haa try tye member2 y ade kt tmpt kjadian..Hahahaha!!..adoyai smpai skang xleh lupe tw...Lagu ni Jiha nyanyi masa kat sekolah SMT Segama,Johor..Masa tu Jiha ni aktif gk dlm berpersatuan ni tau..Dapatlah pegang jawatan Exco Kurikulum Sesi 06/07 di bwh Majlis Perwakilan Pelajar Asrama dulu...Huhuhuhu...

Jiha ingat g time ni exco masing2 ngah sbuk ngn tugasan masing.That time mostly exco kt ats pntas sibuk n birai pentas pulak tertutup..Entah angin ape plak time 2,Jiha ase nak menyanyi pulak an..Waktu tu ,lagu ni Jiha cukup suke n memang favourite Jiha pn tp xpenah ade niat nk nyanyi depan owg ramai gile cmtu skali..Sebab lau blh Jiha memang xnak nyanyi depan crowds y dekat 500 lbih owg tu....Pe lagi jiha volunteer ar nak nyanyi.Niat di hati nak nyanyi backstage je....

Tapi.................................................

Tak semena2,diawong blh plak bukak birai tu dari ats..Hulamak dah macam artis nk wat performance tu...Haiyoo...Cuak seh!!!

Haa tapi yang bestnye masing2 dok bual sesama sndiri kat bwh pentas..Ha y kt bwh pentas tu plak dak2 junior lah kan..Maklum lah time orientasi...MPP ngn Pengawas memang gnding bahu lah dok sibuk nak handle diaowg yang tak macam ramai plak an...bygkan laa..

nisbah lelaki vs perempuan (lelaki : 6 , perempuan : 1 )

Haa??...

Percaya laaa..sesungguhnya itulah kenyataannya kerana SMT Segamat merupakan sekolah untuk engineering punye course !..Memang patut laa lau lelaki ramai pun ...Huhuhuhu...sadis...(T_T)

Haaa berbalik pada topik utama..Jiha tgk membe2 Jiha ats pentas pn semua da ke tepi,Jiha dok tercongok sowang,pe g,Jiha nyanyi ar lagu kt ats ni...Haa nak taw pe jadi??...

...........................

Terdiam semua weh !!! Kalu bunyi pin jatuh pn,boleh dgr aw..Huhuhuhu...suke2...(padahal dalam hati seronok sbb akhirnye budak2 ni diam jugak..Name pn lelaki,mmg tak la kan..) ...

Kekekeke...gurau je (^_^) ..

Hadoyai..tapi best lah..kat situ laa Jiha bru dpt tw bakat Jiha yang 1 nie...Bila dikenang balik,ase seronok sgt time2 ni..rindunyeeee...

Ha ok lah..sampai sini je Jiha nak bebel..len kali Jiha story g...

Bye2 n assalamualaikum....

p/s : pada member SM Teknik Segamat,Johor especially Pengawas ngn MPP sessi 06/07 , Jiha gmbira coz dapat bekerjasama ngn korang sepanjang tempoh kita bekerjasama selama berada kt sana...rindu kamu semue!!!! (^_^)

3 comments:

Jai Montana said...

lama xtengok misha omar ;-)

Siti Nornaziha said...

tu la pasal..after die kawin,cm senyap ckit an...

Cty Afyqah said...

jiha nyanyi lagu ni mmg sdap la...hahha